menusearch
pbgco.com

امتیاز معرفی وام صندوق ,

(0)
(0)
امتیاز معرفی وام صندوق

 

 

 

با توجه به شرایط اقتصادی موجود در کشور ،مجموعه پارس بافت برای ان دسته از هموطنانی که می‌توانند در راه توسعه کشور و ارتقای صنایع و اشتغال زایی، بسیار موثر عمل کنند، و به دلیل نداشتن سرمایه کافی، طرح و ایده‌ آنها به سرانجام نمی‌رسد و نتیجه آن، چیزی جز ناامیدی برای این قشر خلاق ندارد، همچنین پارس بافت طرحی بسیار استثنایی برای این دسته از دوستان در نظر دارد و مجموعه ما همیشه در جهت رشد و توسعه کشور گام های مهمی برداشته است.

 

از آنجا که فعالیت مجموعه پارس بافت در کشور، موجب رشد و رونق اقتصادی، توسعه اشتغال، بالارفتن سطح کیفی محصولات تولیدی و عملی شده، ایده های بکر و خلاقانه برای هموطنان عزیز در نظر دارد، لذا اعطای وام های با سود کم و بازپرداخت بلند مدت ، برای رسیدن به اهداف مشتریان عزیز با کمترین سرمایه برای راه اندازی کسب و کار های پر سود در نظر دارد ..

 

 

شرایط دریافت وام

شرکت های دانش بنیان، شرکت هایی هستند، که در زمینه تولید علم و تجاری سازی نوآوری ها که شامل طراحی و تولید و خدمات می‌شود، فعالیت می‌کنند و برای تشکیل، باید ثبت شده و مانند سایر شرکت ها، هزینه ثبت شرکت را پرداخت کنند. از آنجا که این شرکت ها، برای آغاز و ادامه فعالیت، نیاز به دریافت تسهیلات دارند، دولت، انواع وام را برای اعطا به آنها پیش بینی نموده از جمله وام شرکت های دانش بنیان آسیب دیده،که جهت دریافت آن، باید دارای شرایط لازم باشند. لذا، در ادامه، به بررسی شرایط وام شرکت های دانش بنیان خواهیم پرداخت.

 

بانک ها و موسسات مالی، پیش از اعطای تسهیلات توسعه اشتغال به این شرکت ها،‌ آنها را اعتبارسنجی می‌کنند تا میزان بدهی و وضعیت حساب‌ آنها مشخص شده و دارای نمره و رتبه اعتباری شوند، هرچه این نمره و رتبه بالاتر باشد، وام سریع تر و با سود کمتر پرداخت می‌شود.

 

اعطای وام به شرکت های دانش بنیان برای کمک به اشتغال و صنایع خلاق و افزایش فروش کالاهای دانش بنیان، از طریق بانک های ارائه دهنده این تسهیلات است، دارای شرایطی است، از جمله اینکه این وام، تنها یکبار به هر شرکت پرداخت می‌شود و در صورت وجود تقاضا بیشتر از اعتبار در نظر گرفته شده، اولویت اعطای تسهیلات توسعه اشتغال با مناطق محروم است.

 

 

میزان و سقف وام شرکت ها دانش بنیان1403

در بخش های قبل، در مورد شرایط دریافت وام شرکت های دانش بنیان و از جمله وام شرکت های دانش بنیان آسیب دیده، سامانه ثبت نام وام شرکت هایدانش بنیان 1403و نحوه ثبت نام و ورود به سامانه غزال برای ثبت درخواست وام، به طور کامل توضیح داده شد. اما سوالی که در مورد این وام و در مورد تمام وام های دیگر مطرح می‌شود این است که میزان و سقفوام شرکت های دانش بنیان 1403 چه میزان است؟

 

نرخ سود این وام 4 درصد است و در یک مرحله پرداخت خواهد شد و هم چنین بازپرداخت آن 36 ماهه و مبلغ آن 1 میلیارد تومان است که مبلغ آن با توجه به طرحی که شرکت متقاضی ارائه می‌دهد، قابل پرداخت است. اگر طرح در جهت تکمیل و بهبود محصول یا خرید ماشین آلات باشد، 80 درصد و اگر برای افزایش محصول باشد 50 درصد فروش در سال هزار و چهار صد یا معادل 3 برابر فروش در بهار به شرکت اعطا می‌گردد.

مهلت ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان

در بخش های قبل در خصوص شرایط، سامانه ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان ۱۴۰۳ از جمله وام شرکت های دانش بنیان آسیب دیده و همینطور نحوه ثبت نام و میزان وام صحبت گردید. ولی آنچه مسلم است، غالب تسهیلاتی که از جانب دولت اعطا می‌شود دارای بازه زمانی مشخصی است، حال سوالی که مطرح می‌شود این است که مهلت ثبت نام وامشرکت های دانش بنیان تا چه زمانی است؟

 

در پاسخ به این پرسش باید گفت، مهلت ثبت نام تسهیلات توسعه اشتغال که از طریق سامانه غزال قابل انجام است در سال قبل تا پایان مهرماه بوده است که تا 15 آبان ماه تمدید شد.

 

 

راهنمای درخواست تسهیلات ( جهت مشاهده بر روی عکس کلیک کنید )

 

 

سامانه وام شرکت های دانش بنیان 1403

در قسمت قبل در خصوص شرایط وام شرکت های دانش بنیان مطابق تبصره 16 قانون بودجه توضیح داده شد. اما متقاضیان بعد از اطمینان از دارا بودن شرایط لازم، باید برای ثبت نام این وام اقدام کنند، لذا سوالی که مطرح می‌شود این است که سامانه ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان ۱۴۰۳ کدام است؟

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت شرکت دانش بنیان کلیک کنید.

 

در پاسخ به این پرسش، باید گفت سامانه ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان 1403 و همینطور وام شرکت های دانش بنیان آسیب دیده، سایت صندوق نوآوری و شکوفایی بوده که آدرس آن، www.inif.ir است. متقاضیان ثبت نام وام شرکت های دانشبنیان ۱۴۰۳، می‌توانند با مراجعه به سایت نام برده، برای ثبت درخواست خود، اقدام نمایند. در بخش بعد نحوه ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان 1403 توضیح داده خواهد شد.

نحوه ثبت نام تسهیلات توسعه اشتغال دانش بنیان 1403

در بخش های قبل، در مورد شرایط و سامانه ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان۱۴۰۳، از طریق سامانه غزال صحبت شد و گفته شد واجدین شرایط باید با مراجعه به سایت صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به ثبت درخواست خود کنند، اما سوال دیگری که در این مورد مطرح می‌شود این است که نحوه ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان 1403و وام شرکت های دانش بنیان آسیب دیده به چه صورت است؟ لذا در ادامه، مراحل ثبت نام تسهیلات توسعه اشتغال شرکت های دانش بنیان توضیح داه می‌شود.

 

ابتدا متقاضی باید آدرس را در مرورگر خود جستجو کرده تا وارد سایت www.inif.ir یا همان سامانه غزال شود. همانگونه که مشاهده می‌شود، در تصویر چند گزینه نمایش داده می‌شود، برای ورود به سامانه، باید روی گزینه ورود به سامانه غزال کلیک شود تا متقاضی وارد صفحه اصلی ورود و ثبت نام شود.

 

ثبت نام وام شرکت های دانش بنیان 1403

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت شرکت کلیک نمایید

 

در مرحله بعد، سامانه، از شخص می‌خواهد نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد کند، حال، دوحالت پیش روی متقاضی است، یا از قبل در سامانه ثبت نام دارد که در این صورت با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور وکلیک بر روی گزینه ورود، وارد مرحله بعد می‌شود و یا شخص ثبت نامی از قبل انجام نداده، که این مورد در مرحله بعد توضیح داده خواهد شد.

 

 

سقف تسهیلات توسعه اشتغال شرکت های دانش بنیان

 

 

 

در این مرحله اگر متقاضی در سامانه ثبت نام ندارد، باید روی گزینه فراموشی کلمه عبور کلیک کند، همان طور که مشاهده می‌شود، با کلیک بر روی این گزینه، سامانه از متقاضی می‌خواهد شناسه ملی شرکت را وارد کند و سپس با وارد کردن کدامنیتی و کلیک بر روی مرحله بعد، سامانه یک کد 4 رقمی برای متقاضی ارسال می‌کند. با وارد کردن کد و سپس ارسال اطلاعات کاربری، نام کاربری و کلمه عبور برای متقاضی ارسال می‌شود.

 

سامانه وام شرکت های دانش بنیان ۱۴۰۳

 

برای ثبت درخواست، متقاضی با وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور وارد سامانه غزال شده و تسهیلات موردنظر خود را انتخاب می‌کند، سپس با وارد کردن اطلاعات در فرم های مربوطه و بارگذاری مدارک خواسته شده، درخواست خود را ثبت می‌نماید. در پایان، سامانه یک کد رهگیری در اختیار متقاضی می‌گذارد تا با استفاده از آن بتواند نسبت به پیگیری درخواست خود اقدام کند.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد حق تمبر ثبت شرکت کلیک کنید.

 

ثبت درخواست در سامانه غزال، اولین مرحله از فرایند درخواست وام و از جمله وام شرکت های دانش بنیان آسیب دیده است، در مرحله بعد، طرح متقاضی در دبیرخانه صندوق نوآوری و شکوفایی مورد بررسی قرار گرفته و سپس به بخش معاونت تسهیلات فرستاده شده تا توسط کارشناس مربوطه مورد ارزیابی قرار گیرد. کارشناس در این مرحله، پرونده را به کارگزار معتمد سپرده تا برای تهیه گزارش از وضعیت مالی، فنی و بازاری و حقوقی، در شرکت حضور پیدا کند.

 

پس از تهیه گزارش، جلسه ای با حضور نماینده شرکت درخواست کننده تشکیل می‌شود و نتیجه به متقاضی اعلام می‌شود که این نتیجه قابل اعتراض است. اگر با درخواست موافقت شد، جلسه دیگری در کمیته صندوق برگزار می‌شود و وثیقه، نحوه پرداخت تسهیلات، عامل پرداخت، ناظر و شرایط، مشخص شده و وجه به حساب شرکت واریز می‌شود.